Najbolje kladionice u Srbiji

Najbolje kladionice u SrbijiKlađenje je u današnjem svijetu postao jedan od široko rasprostranjenih hobija, ali i načina zarade. Veliki broj ljudi poput nogometnih znalaca su iskoristili ovu priliku kao jedan od dodatnih načina zarade. Puno puta smo čuli kako je neki igrač osvojio veliku svotu novca u nekoj kladionici u Srbiji.

Malo ćemo pobliže objasniti sve bitne informacije koje trebate znate, ukoliko se kladite ili se namjeravate kladiti u jednoj od kladionica u Srbiji.

Kladionice u Srbiji- zakon o klađenju

Da bi priređivači dobili licencu za kladionicu u Srbiji, moraju ispuniti određene uvijete. Ti uvijeti su određeni Zakonom o igrama na sreću koje je donijelo Ministarstvo financija Srbije. Ti zahtjevi su poprilično strogi te je procedura dobijanja licence vrlo zahtjevna. Da bi se održala ravnoteža domaćih i stranih priređivača igara na sreću, postoje zakoni i regulacije koje se moraju poštovati. Tijelo koje priređuje igre na sreću mora biti registrirano u Srbiji te uredno plaćati porez. Firme sa sjedištem u nekoj drugoj državi, nemaju dozvolu za ovakav rad s obzirom da ne plaćaju porez u Srbiji.

Osim sjedišta u Srbiji, priređivač mora imati i novčani depozit koji je određen zakonom. Prodajna mjesta moraju biti upisana u registar firmi, te ulazi u ovakve objekte moraju biti jasno naznačeni te obilježeni.  Također moraju koristiti sustav fiskalizacije kladiteljskih listića, koji je jedinstven u državi te povezan na nacionalnoj razini. Svi objekti ovih kladionica moraju biti na određenoj udaljenosti od nekih javnih ustanova, poput primjerice škola i vrtića.

Online klađenje u Srbiji

Sigurno ćete se složiti s nama da online klađenje pruža sve čari zadovoljstva, pogotovo kada je u pitanju neki veći dobitak. Kladiti se online u Srbiji možete kako na domaće, tako i na inozemne kladionice. Neke od najboljih online kladionica na ovom tržištu su svakako Meridianbet, popularni Mozzart, Maxbet i još mnoge druge čiju listu donosimo u nastavku ovog teksta. Online klađenje je puno jednostavnije i sigurnije, te većina kladionica ima i razvijene mobilne aplikacije koje će vam biti od velike koristi za praćenje događaja, rezultata, istraživanje novih prilika za klađenje dok ste u pokretu.

Online također možete vršiti uplate i isplate novca, uplaćivati kladiteljske listiće, igrati igre u casinu, pratiti sve događaje. Sama činjenica da sve ono što inače je bilo dostupno samo u prodajnim lokacijama kladionica, sada imate na bilo kojem smartphone-u.

Mnoge lokalne kladionice u Srbiji su potpuno dostupne online, te one imaju jako dobre uvijete za igrače. Vrlo su sigurne i pouzdane za korištenje, te vrlo brzo odrađuju sve vaše zahtjeve. Nastojeći da u stopu prate najnovije svjetske trendove, svoju uslugu konstantno poboljšavaju i unaprijeđuju, te tako primjerice često će dodati nove sportove ili događaje na koje se možete kladiti, moći ćete koristiti neke nove načine uplate ili isplate, ili ćete moći iskoristiti neki novi bonus.

U svakom slučaju, online klađenje ima mnogo prednosti za sve igrače, pa pogledajte naš izbor u sljedećem odjeljku.

Najbolje kladionice u Srbiji u 2021.godini

Najbolje kladionice u Srbiji u 2021.godiniDanas na domaćem tržištu u Srbiji imamo sve više domaćih kladionica, koje postaju sve modernije te kompetitivnije naspram stranih kladionica. Domaći igrači puno više preferiraju domaće kladionice, zbog mnogih opcija koje se nude na dohvat ruke.

Neke od najpopularnijih kladionica u 2021 godini možemo sortitati sljedećim redoslijedom:

  • Mozzart
  • Meridianbet
  • Maxbet
  • Balkanbet
  • Admiralbet

U svim ovim navedenim kladionicama imate jako puno pogodnosti, pogotovo ukoliko tek počinjete svoju kladiteljsku priču. Kako bi ostale na tržištu uz sve strane kladionice, domaće kladionice se trude da igračima pruže jedinstven doživljaj i naravno veću šansu za dobitak! Cijeli proces klađenja od same registracije pa do isplate novca je vrlo jednostavan i kratko traje. Počevši sa registracijom na odabranu kladionicu, unosite svoje podatke te osnovne informacije.

Sljedeći korak je odabir bonusa dobrodošlice, ili nekih drugih bonusa na uplate. Bez obzira koji bonus odaberete, pažljivo pročitajte njegova pravila I uvijete obrtaja, ako ih ima. Dalje odabirete svakako područje u kojem se želite kladiti, istražite sportove, lige, slotove, posebne ponude te ono najvažnije koeficjente.

Svakako jedan od najmudrijih savjeta koje ćete čuti i od nas ali i od svih majstora klađenja je upravo onaj da nigdje ne žurite. Prethodno pogledajte informacije bitne za vašu okladu, prethodne utakmice i njihove rezultate, povrede igrača i slične informacije, kada se radi primjerice u nogometu.

Detaljne analize svakog vašeg poteza će vam pomoći da osigurate veću šansu za dobitak!

Komentiraj