Najbolje kladionice u Njemačkoj

Sigurno ste se zapitali koje kladionice su među najdražima njemačkim igračima. U ovom članku donosimo najvažnije informacije te savjete vezane za kladionice u Njemačkoj!

Kladionice u Njemačkoj- zakon o klađenju

Najbolje kladionice u Njemačkoj

Njemačka je jedna od rijetkih zemalja u kojoj je klađenje potpuno legalno i definirano zakonom. Naime, 2011.godine je donesen zakon koji je omogućio izdavanje licenci za rad za 20 firmi. Taj broj se s godinama povećavao, pa tako danas imamo mnoštvo kladionica koje rade u Njemačkoj.

Ono što je različito u Njemačkoj je to za na svaku okladu igrači plaćaju 5% poreza, koji se automatski odbija pri postavljanju oklade. Tako primjerice na 100 eura ćete platiti 5 eura poreza.  Njemačke vlasti su vrlo stroge po pitanju izdavanja licenci, pa tako firme moraju proći stroge kontrole kako bi dobile licencu za rad u Njemačkoj.

Licence se dijele na licence za casina, za sportsko klađenje, za utrke konja, te na lutrije. Za svaku od ovih licenci se prijavljuje posebno, a neki od uvjeta koji se moraju ispuniti su :

  • Sjedište firme u Njemačkoj
  • Najveća lutrija u vrijednosti 2 milliona eura
  • Mnoge pravne odredbe te urednost porezne obaveze

Mnoge firme mogu dobiti i licencu za pružanje online klađenja, te svaka licenca zahtjeva posebne uvijete.

Online klađenje u Njemačkoj

Online klađenje je vrlo pristupačno igračima u Njemačkoj, te veliki broj poznatih online kladionica poput Bet-at-home, bet365 te mnogih drugih pružaju svoje usluge igračima s ovog područja.  Većina igrača u Njemačkoj se kladi online u najpopularnijim kladionicama kao što su interwetten, B-bets, bet365 te mnoge druge.

To su definitivno neke od najboljih kladionica u svijetu, a to možemo vidjeti po njihovim karakteristikama. Imaju najbolje stranice i aplikacije koje su izgradili vrhunski stručnjaci, gotovo uvijek imaju najveće koeficjente na tržištu pogotovo kada se radi o velikim svjetskim ili europskim natjecanjima poput Europskog nogometnog prvenstva. Korisnička podrška je dostupna 0-24, te načini usplate i isplate su jako brojni, većina kladionica podržava preko 30 različitih načina transfera novca, a u nekima možete čak i platiti popularnim kriptovalutama.

Kladionice koje rade na području Njemačke, za njih sigurno možemo reći da su najpouzdanije iz razloga što je klađenje u Njemačkoj strogo uređeno zakonom, te samo jedna licenca za primjerice sportsko klađenje, ili online casino, zahtjeva punu odgovornost firme.

Najbolje kladionice u Njemačkoj u 2021. Godini

Najbolje kladionice u Njemačkoj u 2021. GodiniOvu listu ćemo početi sa dvije kladionice koje su ustvari austrijske, ali djeluju na području Njemačke također. To su:

  • Interwetten
  • Bwin

Mnogim igračima, osim navedne dvije kladionice su među omiljenima i sljedeće:

  • bet365
  • Bet-at-home
  • b-Bets

Sigurno ste već čuli za neke od navedenih, te su kladionice poput Bet-at-home, bet365 ili Bwin jedne od najpoznatijih kladionica u Njemačkoj.

Sigurne, pouzdane, precizne te sa mnoštvom opcija za igrače, su sigurno među najboljim izborom kada je u pitanju online klađenje. Prisutne su na tržištu jako dugo, te su mnogim igračima upravo one prvi izbor. Ali to nas ne čudi, jer su upravo svoj kvalitet dokazale kroz sve ove godine rada te ono najvažnije, zadovoljstvo igrača!

Komentiraj