Superbet recenzija

Superbet recenzijaSvi jako volite kada vam donosimo novitete, pa tako danas ćemo govoriti o online kladionici Superbet! Superbet je jedna od novijih kladionica na području Rumunjske, koja se zbog svoje popularnosti počela vrlo brzo širiti i na ostala područja, pa je tako možemo uskoro očekivati i u Hrvatskoj.

Naime Superbet kladionica već neko vrijeme planira se proširiti na područje Hrvatske, te će uskoro i dobiti licencu za rad na našem području. Vjerujemo da će svakako imati promotivne ponude koje svakako treba pratiti te iskoristiti sve benefite!

Superbet je svoj ugled i reputaciju stekla vrlo brzo te u jako kratkom vremenskom roku stekla lojalnost mnogih igrača. Konstantno se unaprijeđuju kako bi nastavili pružati svoje usluge sve većem broju igrača te kako bi proširili svoje tržište i na ostale države.

Korisnička podrška je dostupna igračima u svakom trenutku, ali osim njih postoji i stranica često postavljanih pitanja kod kojih najčešće možete naći odgovore na sva vaša pitanja.

Superbet- koeficjenti i sportsko klađenje

Jedan od razloga zašto je Superbet postao popularan kroz jako kratak vremenski period su upravo koeficjenti kada je u pitanju sportsko klađenje. Naime cilj ove mlade kompanije je bio da privuče nove igrače povoljnim uvijetima, boljim nego kod nekih ostalih online kladionica.

Kako bi vam objasnili koeficjente na Superbet kladionici, uzeti ćemo primjer nogometne utakmice između Atl. Madrida i Chelsea, gdje su osnovni koeficjenti za pobjedu domaćina 3.00, za pobjedu gosta koeficjent je 2.90, a na nerješen rezultat on iznosi 3.10. Tako visokom marginom pri koeficjentima, pri svakom dobitku igrač dobija veći iznos osvojenog novca te veći koeficjent!

Bonusi i promocije na Superbet-u

Superbet pruža svojim igračima veliki broj bonusa, a neki od početničkih osnovnih bonusa je upravo i bonus dobrodošlice. Svakom novo-registriranom igraču nudi se bonus dobrodošlice koji iznosi do 100% uplaćenog iznosa na vaš račun.

Na stranici Superbet-a postoji cijela jedna strana posvećena bonusima i promocijama, te jedina mana ove stranice je upravo to što je cijela stranica na rumunjskom, ali na svu sreću uz današnju tehnologiju uz pomoć automatskog prevoditelja cijela online kladionica vam može biti dostupna na hrvatskom jeziku.

Mnoge bonuse možete koristiti podjednako za klađenje na sportove ili pak klađenje u casinu, ukoliko više to preferirate. Često se bonus dobrodošlice može izabrati u dvije različite opcije, a to je bonus za sportsko klađenje i bonus za casino oklade.

Osim bonusa dobrodošlice, postoje i opt-out bonusi koji vam omogućuju da zaključite okladu ranije i tako osigurate svoj novac.

Superbet mobilna aplikacija

Superbet mobilna aplikacija je dostupna za android te iOS uređaje, te pomoću aplikacije možete obavljati isplate i uplate, kladiti se na omiljene mečeve, pratiti događaje te još mnogo toga. Gotovo je identična web verziji te je vrlo jednostavna za korištenje te vjerujemo da ćete se brzo naviknuti na njezino korištenje. U vrijeme tehnologije igračima je jako bitna brzina i dostupnost.

Metode plaćanja na Superbet-u

Superbet nudi standardne načine plaćanja kreditnim karticama Visa i Mastercard, bankovne transfere kao i e-novčanike poput Skrilla, Netelera i paysafecarda. Uplate i isplate na svoj račun možete uraditi na web stranici ili na njihovoj mobilnoj aplikaciji.

Proces je vrlo brz i siguran, a novac koji uplatite bit će prikazan u rumunjskim lejima (RON) a minimalni iznos uplate je 20 leja. Sve uplate su instantne, osim bankovnog transfera, koji je dostupan odmah po procesuiranju uplate od strane banke.

Komentiraj