Rabona recenzija

Rabona recenzijaDanas ćemo govoriti nešto više o popularnoj kladionici i casinu Rabona!  Rabona je inovativna i relativno mlada firma koja nudi usluge online klađenja te svojim trudom konstantno nudi posebno iskustvo igračima te tako plijeni pažnju u svijetu klađenja. Mnogi za Rabonu kažu da je takozvani prototip budućnosti online klađenja upravo zbog tehnologije klađenja koja je uklopljena u jednostavan i moderan dizajn.

Rabona izričito brine o svojim igračima pružajući posebno iskustvo, vodeći računa da su prijenosi novca brzi i sigurni, te konstantnom profesionalnom korisničkom podrškom koja vam je dostupna na samo par klikova.  Za svega par koraka i popunjavanja osobnih podataka, možete početi svoje putovanje na Raboni!  Stranica je vrlo brza i jednostavna a korištenje, te je dizajnirana na vrlo moderan i pristupačan način. Popularna personalizirana lista igara gdje možete dodavati svoje omiljene igre i oklade je zasigurno nešto što će vam se svidjeti. Objasnit ćemo neke osnovne stvari o Raboni kako bi vas pobliže informirali o stranici.

Registracija na Raboni

U samo dva koraka možete isvršiti registraciju, a ona se sastoji od:

  • Prvi korak- ovdje unosite svoju e-mail adresu, odaberete login i lozinku te državu iz koje dolazite a u ovom slučaju je to Hrvatska, te također izaberete valutu u kojoj želite da se iznosi prikazuju. Nakon što pročitate i prihvatite uvijete korištenja možete prijeći na drugi korak.
  • Drugi korak- ovdje unosite vaše ime i prezime, adresu stanovanja, poštanski broj te broj telefona koji koristite. Potreban vam je još datum rođenja kako bi potvrdili da ste punoljetni te trebate naznačiti vaš spol. Nakon što ispunite ove korake, kliknite na registriraj se gumb te možete početi koristiti stranicu!

Registracija na Raboni je vrlo brza i jednostavna te svakako nemojte zaboraviti potvrditi adresu vašeg e-maila kako bi dovršili vašu registraciju.

Rabona- sportska ponuda oklada

Sportska ponuda na Raboni je podijeljena u par dijelova, od kojih su najpopularnije oklade na sportove, klađenje uživo, utrke konja, oklade na virtualne sportove, te svakako ponuda u casinu te casinu uživo.

Oklade na sportove uključuju nogomet, tenis, rukomet, košarku, američki nogomet, bejzbol, hokej na ledu, boks, MMA, futsal te brojne druge!

Na jednom primjeru ćemo približiti sportsku ponudu kada su u pitanju oklade na nogomet. Imamo utakmicu njemačke Bundeslige gdje su suparnici nogometni  klubovi Borussia Dortmund te Wolfsburg. Kladiti se možete na više ishoda, a nabrojat ćemo par najpopularnijih primjera te prikazati koeficijente za iste. Osnovna oklada koju većina vas prvo će pogledati je upravo ona da li će pobijediti domaćin ili gost, ili će ipak rezultat biti izjednačen. U ovom slučaju ako se kladimo na domaćina taj koefijent iznosi 1-1.58, a na gosta u ovom meču 2-5.20. U slučaju neriješenog rezultata tu je i ponuda za x-4.20!

U primjeru ovog meča možete se kladiti na broj golova, na duplu šansu primjerice 1x, na točan rezultat ili možda tko će prvi dati gol. Popularne su I oklade na razne hendikepe kojih uvijek ima više u ponudi kad se radi o većim ligama. Možete se kladiti na rezultat poluvrijeme/kraj te paran/neparan broj golova. Ovo su neke od osnovnih ponuda na primjeru ovakve utakmice, te postoji još veliki broj opcija ovisno o kojoj utakmici se radi i naravno sportu, odnosno casinu, pa svakako pogledajte punu ponudu!

Bonusi i promocije na Raboni

Prvi bonus a i vjerujemo onaj najdraži svim igračima je svakako bonus dobrodošlice koji iznosi 100% do iznosa od 100 eura. Minimalni iznos za uplatu i ostvarivanje ovog bonusa je 20 eura.

Drugi popularni bonus koji Rabona nudi za sve igrače na stranici je upravo bonus besplatne oklade. Ovaj bonus se često postavlja na stranici, te ukoliko ga vidite iskoristite ga! Minimalna uplata iznosi 20 eura a maksimalna čak 150 eura te dobijate besplatnu okladu u iznosu od 150%! Nevjerovatno, zar ne? 

Trenutno su jako popularni i tjedni reload bonusi u iznosima do 50% uplaćenog depozita od 20 eura do čak 500 eura! Da bi ostvarili ovaj bonus, trebate kontaktirati njihovu korisničku podršku koja je dostupna uživo ili im poslati upit mailom.  Bonus besplatne oklade na točan rezultat u iznosu od 10 eura do 150 eura vas također čeka sa idućim depozitom te je dostupna za sve igrače na Raboni.  Neki od ostalih bonusa su i bonusi za višestruke oklade, cashback bonus, isplata dobitka prije kraja oklade te bonusi na virtualne sportove. Postoje i bonusi na telegram kanalupa svakako pratite Rabonu i na telegramu!

Bonusi postoje i u casinu gdje bonus dobrodošlice na depozit od 20 eura do 500 eura iznosi 100% te dobijate 200 besplatnih okretaja. Postoje i tjedni bonusi u obliku casback-a u iznosu do 15% te popularni “drop” bonusi.  Svakako u vrijeme blagdana imaju i izvrsne blagdanske bonuse koji su svake godine sve zanimljiviji!

Opcije uplate i isplate na Raboni

Dostupne opcije plaćanja na Raboni su svakako kreditne kartice Visa i MasterCard, Skrill, Neteller, paysafecard, Neosurf te neki od poznatih novčanika kriptovaluta. Minimalna uplata i isplata se kreće između 10 i 20 eura, ovisno o tome koju opciju izberete. Iste servise možete koristiti za uplatu, kao i za isplatu. Iznos koji možete podići u trenutku ovisi o vašem “VIP” statusu, te se taj iznos povećava s vašim rangiranjem na stranici.

FAQ

Je li Rabona legalna u Hrvatskoj?

Rabona je sigurna, legalna te licencirana stranica za online klađenje dostupna za igrače u Hrvatskoj! Cijeli proces je osiguran i pouzdan te možete imati potpuno povjerenje u Rabonu!

Koje bonuse nudi Rabona?

Rabona nudi bonuse dobrodošlice, cashback i freebet bonuse, bonuse u casinu te mnoge druge periodične bonuse. Uvijek u ponudu ubace i neki novi bonus za određeno vremensko razdoblje!

Postoji li Rabona mobilna aplikacija?

Rabona je dostupna i u mobilnoj verziji te je podržana u android te iOS veziji. Njihova mobilna aplikacija zaista olakšava igračima klađenje u svakom trenutku te praćenje trenutnih događaja u svijetu sporta!

Nudi li Rabona cash out opciju?

Rabona nudi cash out opciju do maximalnog iznosa od 500 eura, te ova opcija postoji već jako dugo i dostupna je svim igračima. Da bi ste mogli iskoristiti ovu opciju, izvršite uplatu na stranici i aktivirajte ovu opciju kako bi ostvarili mogućnost osiguranja od gubljenja početnih oklada na stranici!

Komentiraj