Bonusi dobrodošlice u sportskom klađenju

Bonusi dobrodošlice u sportskom klađenjuVećina današnjih kladionica se trudi graditi odnos sa igračima kroz dugogodišnja unaprijeđenja svoje usluge, pa tako danas imamo dostupne izvanredne bonuse dobrodošlice. Bonusi dobrodošlice su bonusi koje kladionice često daju svojim novim članovima, a često je to i jedini uvijet da bi dobili bonus na prvu uplatu, tj da ste novi igrač na njihovoj stranici.

Postoje različiti bonusi, te je vrlo važno da uvijek dobro pročitate uvijete obrtaja bonusa, jer to je ključna stvar za procjenu isplativosti bonusa. Neki bonusi imaju vrlo jednostavne uvijete obrtaja te vrlo lako možete taj novac isplatiti na račun. Bonusi su jedan od važnijih faktora mnogim igračima, pogotovo kada su u toku veliki sportski događaji.

Vrste bonusa dobrodošlice

Prilikom odabira bonusa za sebe, nakon registracije na stranici, kada ste pročitali sve uvijete i pravila, vrijeme je da se odlučite koji je bonus za vas. Često ćete naići na slijedeće bonuse:

  • Bonus dobrodošlice
  • Besplatne oklade
  • Besplatni okretaji u casinu
  • Reload bonusi

Već smo objasnili pravila za bonus dobrodošlice, te osim tog bonusa jako su popularna i ostala tri bonusa. Nakon što ste izvšili uplatu, možete odabrati bonus- besplatne oklade, koji vam daje besplatnu okladu u određenom novčanom iznosu.

Za ljubitelje igara u casinu, često ćete naići na bonus koji vam daje besplatne okretaje u casinu. Ti okretaji mogu biti primjerice na slotu dana, ili pak na nekim od najpopularnih slotova što je često prednost ovih bonusa pogotovo kada se radi o visokom povratu određenog slota.

Reload bonuse nećete naći u svakoj kladionici, međutim one kladionice koje ih nude daju svojim igračima povrat novca u određenom iznosu ukoliko vam se desi da sav uplaćeni iznos potrošite a pri tome ne ostvarite željeni profit. Reload bonusi se mogu nuditi na više uplata, pa tako možete dobiti povrat novca na drugi i treći iznos koji ste uplatili.

Najbolji bonusi u hrvatskim kladionicama

Najbolji bonusi u hrvatskim kladionicamaKako bi bile u korak s tržištem, kladionice u Hrvatskoj nude često razne bonuse kako bi privukli nove igrače, pogotovo one domaće. Svima nama igračima se svakako draže kladiti u domaćim kladionicama, jer se tu osjećamo svoj na svome. Osim vrlo povoljnih načina uplate kada je riječ o Hrvatskoj, velika je i ponuda bonusa koji se nude.

Na primjeru hrvatske kladionice SuperSport pokazat ćemo vam jedan bonus dobrodošlice u ovoj kladionici. Sve što trebate je napraviti novi račun na stranici SuperSport kladinice te izvšiti prvu uplatu na svoj račun. Minimalni iznos uplate je 10kn, a maksimalni je 500kn, te možete ostvariti bonus u visini vaše uplate, do maksimalno 500kn.  Jedan od najboljih bonusa je upravo onaj u kladionici Germania, gdje svi novi igrači na svoju prvu uplatu dobijaju 100% iznosa do maksimalno 1000kn! Osim bonusa dobrodošlice, možete ostvariti bonus na promašeni listić na kojem ukupni koeficjent prelazi 29, a imate 4 para pogođena. U ovom slučaju ostvarujete pravo na povrat novca u određenom iznosu.

Prva Hrvatska kladionica (PSK) također nudi bonus dobrodošlice u iznosu do 200kn ovisno o iznosu koji uplaćujete. Ovo je jedan od klasičnih bonusa koje svakako svaki novi igrač treba iskoristiti. Ukoliko se prvi put registrirate na neku od online kladionica, svakako temeljito pregledajte koji bonuse se nude, gdje su primljenjivi, i koji su uvijeti bonusa kako bi izvukli maksimum od uloženog novca.

Bonusi dobrodošlice u online casinima

Svima nam je odveć poznato kako su online casina u zadnje vrijeme postala posebno popularna među igračima ponajprije iz razloga što su potencijalni dobitci u online casinma enormni. Pa su tako mnoge online kladionice odlučile nagraditi igrače koji preferiraju ovaj vid online klađenja dajući razne vrste bonusa.

Najpopularniji takav bonus je bonus dobrodošlice, prilikom kojeg dobijate jednu ili više stvari pri novoj regsistraciji u određenom online casinu. Sve što je potrebno je da ste novi korisnik određenog online casina, i pri prvoj uplati možete primjerice dobiti novčani iznos za klađenje, besplatne okretaje, ili oboje.

Bonusi u online casinima su često puno veći od bonusa na sportsko klađenje, pa tako u pojedinim online casinima možete dobiti bonus i do 200% uplaćenog iznosa. Ovi bonusi variraju od casina do casina, ali i ovise o iznosu koji uplaćujete, te tako pri većoj uplati ostvarujete pravo na puno veći bonus.  Uvijeti obrtaja ovih bonusa su često vrlo realni i ostvarivi, pogotovo kada je riječ o najpopularnijim slotovima koji imaju visoke margine isplate igračima.

Kada odabirete ovakve bonuse, fokusirajte se na slotove u online casinima koji nude za vas najveći profit, pa tako prilikom samo jednog ili dva uspješna obrtaja možete značajno uvećati iznos novca kojim raspolažete.

Ostale vrste ponuda bonusa

U toku nekih praznika ili većih sportskih događaja često ćete naići na posebne ponude bonusa sa širokim spektrom raznih ponuda koeficjenata i opcija. Tako primjerice pri svim većim svjetskim ili europskim  natjecanjima, većina kladionica će se potruditi da upravo oni ponude najbolji bonus za vas!

Ovakve prilike su najčešće jako isplative jer su bonusi kod primjerice svjetskog nogometnog prvenstva jako veliki te imaju puno opcija. Od samog iznosa bonusa, uvijeta obrtaja te sličnih stvari ovisi i sam vaš ulog kojim na kraju raspolažete.

Komentiraj