22bet

22bet

Danas vam predstavljamo jednu od novijih online kladionica u Hrvatskoj – 22bet.

Naš prvi dojam pokvarilo je to što je stranica bila poprilično spora, ali kada se učitala sve je išlo kao po loju. Iako nam je na prvu dizajn zadavao manje probleme kada smo se uspjeli orijentirati sportsko klađenja na 22bet moglo je krenuti bez problema.

22bet kladionica dostupna je na 59 jezika, a snalaženje na stranici neće vam stvarati probleme. Naročito ako budete pristupili ovoj kladionici preko mobilnih uređaja. Mi smo imali problema samo zbog povremenih zastoja verzije za računala. Izbornik se nalazi na lijevoj strani kao i kod većine online kladionica. Preko njega je lako pristupiti ponudama iz svih sportova koji su trenutno dostupni. Ako nekog sporta nema u ponudi to znači da trenutno nema dostupnih događaja iz tog sporta.

Još jedna od velikih prednosti 22bet kladionice je lak pristup klađenju uživo i online casinu. Lako ćete doći do tih značajki preko izbornika na vrhu stranice. Znamo da mnogi kladioničari obožavaju klađenje uživo zbog posebnog uzbuđenja koje vas oduzme prilikom te vrste klađenja, a 22bet svojim korisnicima omogućuje brzo i nesmetano klađenje uživo. Naročito preko mobilnih telefona.

O kladionici 22bet

Iako je 22bet kladionica osnovana 2018. u tom kratkom razdoblju uspjela je privući preko 2 milijuna korisnika diljem svijeta. Dok mnoge nove kladionice igraju na sigurno pa korisnicima pružaju niske koeficijente, čak i niže od prosječnih, 22bet je tu riskirao. Taj se rizik očito isplatio jer su se brzo proširi iz Rusije na tržište cijele Europe pa i svijeta.

Kako im je to pošlo za rukom?

Svojim korisnicima nude visoke koeficijente. Aplikacija za klađenje preko mobitela radi bez problema, a live betting na 22bet funkcionira bez većih problema.

Dizajn koji bi po našem mišljenju mogao biti i bolji nadoknađuju time što vam pružaju mogućnost live streaminga tj. gledanja uživo. To znači da kada ne znate gdje gledati neki sportski događaj, vjerojatno ga možete gledati preko 22bet.

Osim klasičnog i live online klađenja 22bet nudi i širok spektar igara u online casinu. Dostupne su vam sve najpoznatije igre i mnoge igre za koje možda niste čuli, ali vam mogu pružiti sate i sate zabave. Savjetujemo vam da istražite neke manje poznate igre jer nude neke posebne pogodnosti.

22bet je li to legalno u Hrvatskoj?

22bet je potpuno legalan u Hrvatskoj. Kako bismo zadovoljili ljubitelje detalja otkrit ćemo vam pod kim je 22bet. Ova se online kladionica nalazi pod Bonnal LTD koji uživaju visok ugled u svijetu klađenja.

Važno je napomenuti da ova online kladionica poštuje sva pravila transparentnog poslovanja. Doduše postoji određen broj prigovora korisnika koji su se žalili na neisplatu dobitaka, ali vjerujemo da će 22bet i ti igrači ubrzo pronaći zajednički jezik.

Sada jedna zanimljivost. Možda će vas iznenaditi da je promet na online kladionicama u zadnjem tromjesečju 2019. probio sve rekorde. Prihodi od online klađenja za ta tri mjeseca iznosili su 65,4 milijuna eura, a za cijelu godinu 215,2 milijuna eura. Podaci za ovu godinu još nisu dostupni, ali pretpostavljamo da će biti još viši nego lani zbog pandemije i nemogućnosti odlaska u fizičke kladionice. Vjerujemo da su online kladionice, pa tako i 22bet, ostvarile zavidan profit zbog toga što je online klađenje mnogo sigurnije od klađenja u poslovnicama dok COVID prijeti na svakom koraku.

Dakle možete bez straha od ikakvih ilegalnih radnji okušati svoju sreću i pokazati poznavanje sporta na 22bet stranici ili mobilnoj aplikaciji. Sada je vrijeme da vam predstavimo što sve možete pronaći na 22bet. Već smo spomenuli da nude klasično i klađenje uživo kao i online casino. Sada ćemo njihovu ponudu predstaviti malo detaljnije.

Što bonusi nudi 22bet

22bet nudi vam mogućnost klađenja na čak 27 različitih sportova. Naravno da su tu “veliki momci” kao nogomet, košarka i tenis, ali mnogi igrači se vesele i kvalitetnoj ponudi iz manje popularnih sportova. Neki od njih su zimski sportovi, borilački sportovi, pikado, snooker i sve popularniji eSportovi.

Na sve dostupne sportove moguće se kladiti i uživo, a platforma za live klađenje 22beta ne bi se posramila ni pred mnogo popularnijim online kladionicama.

Sigurni smo da će vas privući i pozamašni bonusi koje možete ostvariti igranjem na ovoj kladionici. Naime, svaki novi igrač dobiva 100% bonusa na iznos prve uplate (do 122€ tj. cca 900 kn). Minimalan iznos uplate na račun je 1€ tj. oko 7,5 kn. Isti bonus možete ostvariti i u njihovom online casinu, ali se tu iznos penje do 300€ što je nešto više od 2000 kn. Oba bonusa imaju dodatne uvjete korištenja i mogu se ostvariti samo jednom pa vam preporučamo da pažljivo pročitate iste prije prve uplate. Osim tih bonusa dobrodošlice dostupne su i promotivne akcije. One se često mijenjaju pa je najbolje posjetiti stranicu i tamo se informirati o promocijama.

Nadamo se da smo vam približili 22bet kladionicu i odgovorili na pitanja koja ste imali u glavi. U svakom slučaju bismo vam preporučili da iskušate ovu online kladionicu koja po našoj ocjeni spada u srednji rang kladionica na internetu.

Komentiraj