1xbet

1xbet

1xbet još je jedna u nizu kladionica iz Rusije. Kao i ostale Ruske kladionice i 1xbet postupno je rasla iz kladionice rezervirane samo za istok Europe prema samom vrhu online klađenja u svijetu. Sjedište ove kladionice nalazi se na Cipru unatoč tome što imaju preko 1000 kladionica diljem Rusije. Vjerojatno se radi o nekakvim poreznim olakšicama. Slično kao što je Infobip tvrtka iz Vrgorca čije je sjedište u Velikoj Britaniji. Treba razumjeti da vlasnici 1xbet kladionice žele zaraditi (kao i bilo koji drugi vlasnik poslovanja). Stoga vas ne bi trebalo zamarati gdje je njihovo sjedište već što vam oni mogu pružiti. Za one posebno oprezne ćemo se vratiti na legalnost ove online kladionice. Ne brinite, nemate se čega bojati.

O kladionici 1xbet

S preko 1000 sportskih događaja na koje se možete kladiti svaki dan, 1xbet može vam pružiti mnogo toga. Osim izrazito široke i detaljne ponude treba spomenuti da 1xbet nudi neuobičajeno visoke koeficijente. Barem će vam tako izgledati ako ste se navikli kladiti preko hrvatskih kladionica. Ako ste pratili neke naše prošle članke jasno vam je da strane kladionice nude mnogo veće koeficijente. Zbog toga vam je šansa da zaradite veća na stranim online kladionicama koje imaju dozvolu za poslovanje u Republici Hrvatskoj.

Nakon što dođete sebi od šoka uzrokovanog visokim koeficijentima i detaljnom ponudom, bacite oko na sportove koji se nude. I ne, ne morate imati ni laptop ni računalo za to jer 1xbet ima besplatnu aplikaciju za Android i IOS (Iphone). Brzo će vam biti jasno da se možete kladiti na sve sportove koje pratite i na još 10-ak sportova koje ne pratite. To ne znači da zbog 1xbet online kladionice nećete početi pratiti snooker ili pikado. Pravi kladioničar prati sve gdje su visoke kvote i šanse za zaradu.

Osim sportskog klađenja, na 1xbet možete uživati i u online casinu. Bez brige, ako ne znate engleski, i dalje možete igrati nove igre na virtualnim aparatima. Aplikacija i stranica mogu se namjestiti na hrvatski jezik pa sigurno nećete imati problema sa snalaženjem.

Iznenadit će vas moderan dizajn te mogućnost da pratite do čak 4 događaja uživo u isto vrijeme. To znači da možete gledati 4 utakmice u isto vrijeme. Što je još bolje možete se kladiti uživo na sve te utakmice. Baš kada ste mislili da gledanje sporta i klađenje ne mogu biti uzbudljiviji otkrijete 1xbet koji može učetverostručiti to uzbuđenje.

1xbet je li to legalno u Hrvatskoj?

Ako ste pročitali naš članak o jednoj drugoj stranoj kladionici jasno vam je da su sve online kladionice dostupne u Hrvatskoj legalne. Konkretno, 1xbet ima licencu izdanu od Curacao kao i mnoge druge online kladionice. Tako velika firma se ne bi igrala posla te riskirala gubitak profita zbog ilegalnih radnji. Stoga je klađenje na 1xbet web stranici ili preko 1xbet aplikacije potpuno sigurno. Možete uplaćivati i isplaćivati novac na MasterCard i Visa kartice što je još jedan znak legalnog poslovanja. Također ne smijemo zaboraviti ni to da je služba za korisnike dostupna 24/7 za sva pitanja.

Komentiraj